Jviydjsrs7eimvxih7hyu6efc2acq7mcvk3r87e28zkxtyoxwfkculydxkncgdzz8g

di News Feeder (Shqip)

di News Feeder (Shqip)

En app rgb wo 60

App Description

The following description comes from the Google Play Store description of the app:

Qëllimi i “di News Feeder” është të marri lajmet më të fundit nga burimet më të besuara të informacionit, me anë të telefonit tuaj Android. Me anë të “cross device syncing support”, një UI jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur, suport per tabletë dhe paraqitje te optimizuar te informacionit, "di News Feeder" është mënyra më e mirë për të lexuar dhe për të qënë në kontakt me të rejat më të fundit nga biznesi, politika, sporti, teknologjia, dhe shumë kategori të tjera.

Ju mund të lëvizni nëpër burime të ndryshme të informacionit dhe të lexoni artikujt që ju dëshironi. UI (user interface) e "di News Feeder " është dizejnuar me për t’iu përshtatur me dimensione të ndryshme të ekranit. Nëse ju jeni duke përdorur aplikacionin në një tabletë, ju do të merrni një përvojë e cila është shumë afër me një revistë të personalizuar: një mënyrë për të lexuar me kënaqësi lajmet tuaja të preferuara.

Ne jemi vazhdimisht në përmirësimin të "di News Feeder" kështu që nëse keni ndonjë pyetje ose hasni ndonjë problem, ju mund të dërgoni feedback në website-n tonë www.dokomi.net

Sensitive Permissions Used By This App
Permission What Why
Full network access Can access the internet It appears this app uses this data for internal use within the app's functionality
Can access the internet It appears this app uses this data for utility purposes
Delete all app cache data Allows an application to clear the caches of all installed applications on the device. Not analyzed yet
Third Party Libraries Used by this App
Library Usage
Jsoup

Privacy Analysis

Version of the app analyzed:

1.0

App was last analyzed by Privacy Grade on:

09/07/2014

Why does this app have this grade?

Our method for grading apps uses a privacy model that we built. This model is based on crowdsourced surveys that we conducted to capture people’s expectations and comfort levels with various app behaviors.

You can see more information about how we grade apps in our FAQ.

See the sensitive permissions table below the app description to see the permissions that made users of the app uncomfortable.

If you have issues about the information on this page, click the button below to send us feedback.

Send Us Feedback